Casă funerară Trimiteţi flori / coroane Contactaţi-ne
0740 024 359
De ce noi?

Pentru că suntem singura companie de servicii funerare din România care vă garantează prin fapte că veţi fi mulţumiţi deoarece ne-ați ales pe noi. Drept pentru care, dacă sunteţi nemulţumiţi de vreunul dintre serviciile noastre, noi vă înapoiem banii.

Ne recomandă şi faptul că dezvoltăm aceste servicii de peste şapte ani, însă cel mai mult ne recomandă satisfacţia clienţilor noştrii.

Vă invităm să răsfoiţi site-ul nostru pentru a afla mai multe despre înmormântare, planificarea în avans a înmormântării, incinerare, repatrieri și celelalte servicii pe care vi le punem la dispoziție.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rugăm să nu ezitați a ne contacta oricând, prin telefon, e-mail sau personal la unul din magazinele noastre. Suntem mereu aici pentru a vă ajuta.
Planificarea înmormântării
Când cineva drag va trece la cele veșnice, noi vă vom fi alături pentru a vă sprijinii în organizarea înmormântării. Vă punem la dispoziție personal calificat pentru efectuarea tuturor serviciilor necesare pregătirii persoanei decedate, cât și o largă gamă de produse funerare.
Află mai multe ...
Pachete funerare
Sistemul de pachete funerare a fost conceput pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, prin a vă oferi, la un preț mai mic, cele mai solicitate produse și servicii funerare, fără a mai fi necesar să stabiliți în amănunt detaliile legate de organizarea înmormântării.
Află mai multe ...
Transport funerar internaţional (repatrieri)
În cadrul serviciului de repatrieri, vă punem la dispoziţie transportul internaţional autorizat, aerian şi terestru, al persoanelor decedate în oricare dintre ţările lumii. De asemenea, vă asigurăm consultanţă gratuită în vederea obţinerii tuturor documentelor necesare repatrierii trupului neînsuflețit.
Află mai multe ...